Elektrik Taahhüt Fabrika

Yazan vegatechenergy Kategori Genel

Elektrik taahhüt fabrika için güç sistemleri söz konusu olduğunda , çok karmaşık hale geliyor. Bunun nedeni, her fabrikanın kendi gerekli kurulumuna sahip olmasıdır.

Elbette hepsinin ortak bir yanı var, hepsinin ışığa ihtiyacı var. Bazıları çalışanlar için ofis alanlarına ihtiyaç duyarken, diğerleri tüm envanteri hesaba katmak için bir Wi-Fi sistemine ihtiyaç duyar. Diğerleri, özel gereksinimleri olan ağır, endüstriyel bir ekipmana ihtiyaç duyduklarında çok daha karmaşıktır. Fabrikanın tüm ihtiyaçları ve gereksinimleri inşaattan önce planlanmalı ve incelenmelidir.

Aydınlatma, belirtildiği gibi, güç sistemi gereksinimlerinin en mantıklısı ve her türlü fabrika arasında ortak olanıdır. Tüm fabrika uygun şekilde aydınlatılmalıdır, çünkü aydınlatma gereksinimleri karşılanmazsa fabrikadaki bazı alanlar karanlık olduğu için kullanılamaz hale gelir ve çalışanlar bu karanlık alanda hareket edemezler. Bu nedenle bir fabrikaya elektrik sağlayacak elektrik güç sistemleri, tüm fabrika için ihtiyaç duyulan aydınlatmayı hesaba katmak zorundadır.

Bunun nedeni, güç sistemi yeterince güçlü değilse ve fabrikayı aydınlatmak için gereken elektrik miktarını idare edecek şekilde tasarlanmadıysa, elektrik kesintisine neden olacak ve bazı ışıklar çalışmayacaktır. Bu sorun ancak fabrikaya mola yeri gibi ek parçalar eklendiğinde veya fabrikanın yeni ekipmanlarla güncellenmesi gerektiğinde daha da büyüyecektir. Bu nedenle elektrik güç sistemi sadece tüm fabrikayı değil, aynı zamanda gelecekteki genişlemeleri ve ilaveleri de hesaba katmak zorundadır.

Bazı fabrikalar, özellikle endüstriyel üretim fabrikaları, normal fabrikalardan farklı olarak benzersiz ve özel ihtiyaçlara sahiptir. Bu tür bir fabrika, ekipman için daha geniş alanlara ve bazılarının yanıcı maddeler için depolama alanlarına ihtiyaç duyacaktır. Bu tür fabrikaların, bu ekstra ihtiyaçları karşılayacak bir elektrik güç sistemine sahip olması gerekir. Ayrıca ana güç kaynağı sisteminin herhangi bir nedenle arızalanması durumunda yedek jeneratör veya enerji kaynağı edinmesi gerekir; yedek jeneratör onun yerini alacaktı.

Bu özellikle elektriğin olmadığı gıda işleme fabrikaları için çok önemlidir; donmuş yiyecekler bozulabilir. Diğer fabrikaların bulundukları yer ve o yerin hava durumu nedeniyle özel ihtiyaçları vardır. Bazı fabrikaların yüksek ısı, yağmur ve hatta gök gürültüsü ve şimşekli fırtınalarla yüzleşebilecek şekilde tasarlanması gerektiğinden. Örneğin, fabrika şimşekli bir bölgede bulunuyorsa, bu sorunun üstesinden gelmek için topraklama çubuklarının takılması şarttır.

Vegatechenergy olarak sürekli en son teknolojileri projelerinde kullanıma sunmaktadır. İster bir konutun isterse bir fabrikanın elektrik sistemleri kurulumunda işlerinizi hızlandıracak ve kontrolünüzü arttıracak yapılara kavuşmanızı sağlıyor. En son teknolojilere hakim ve acil müdahalelerde hızla çözüm üretebilen servis ekipleri ile 7/24 hizmet verebilmektedir. Vegatechenergy hayata geçirdiği tüm projeleri sürekli takip etmekte ve işletmelerin oluşabilecek her türlü ihtiyacına karşı önceden tedbirini almaktadır.

  • Projelerin sahada uygulanmasında hızı ve güvenliği bir arada sunuyoruz.
  • Mobil servis ekipleri ile7/24 acil müdahale hizmeti veriyoruz.
  • Yetenekli ve deneyimli çalışan kadrosu ile projedeki değişikliklere hemen adapte olabiliyoruz.
  • Yatırımlarınız için yeniden proje geliştirebiliyoruz.
  • Sürekli en yeni teknolojileri uygulamalarına katarak yatırımlarınızda daha ileriye geçmenizi sağlıyoruz.

Vegatechenergy LCWaikiki, Halk GYO, Sca Yıldız Fabrikaları, Golf Gıda Tesisleri, Ülker Shop Mağazaları, Opet Fuchs, Apple Store ve Marinturk Marinaları gibi projelerinin senelerdir elektrik sistem kurulumları, işletme sonrası bakım ve arıza teknik hizmetleri, taahhüt çalışmaları ve teknolojik yatırımların uygulanması alanlarında hizmet vermiş deneyimli bir kuruluştur.

Fabrika elektrik taahhüt ve daha fazlası hakkında detaylı bilgi almak için bize şimdi ulaşın!

 

Yorum Bırakın